GenelVodafone Sultanlar LigiVoleybol Haberleri

Başkan Soner Çetin ve oyuncu Yeliz Doğramacılar Arman’dan ziyaret. 

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin ve ünlü dizi oyuncusu ve sunucu Yeliz Doğramacılar Arman, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü idmanını izledi. Takımla hatıra fotoğrafı çektiren Çetin ve Arman 14 Ekim’de başlayacak olan lig öncesi başarılar dilediler. 

Başkan Soner Çetin, Muratpaşa Belediyesi Sigortashop maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek moral verdi. Çetin, “Lig öncesi TSYD kupasını alarak ve Kupa Voley’de tur atlayarak bizi sevindirdiniz. Geçen sezon kaçırdığımız playoffa bu sezon gireceğinize inanıyorum. Hepinize Muratpaşa Belediyesi Sigortashop maçı öncesi başarılar diliyorum. Geçen sezon bizi yalnız bırakmayan tüm Adanalıları bu sezonda maçlarımıza bekliyoruz. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı çok istiyoruz” dedi. 

Başkan Soner Çetin ile birlikte antrenmanı izlemeye gelen dizi oyuncusu Yeliz Doğramacılar Arman’da Çukurova Belediyesi Spor Kulübü oyuncularına başarılar diledi. Arman, “Adana’yı çok güzel bir şekilde temsil ediyorsunuz. Bizlerde salonda ve ekran başında sizlere destek veriyoruz. Bu hafta başlayacak olan ligde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu