AXA Sigorta Efeler LigiGenelVoleybol Haberleri

Ergin Kaya, “Üst düzey bir sezon yaşayacağız.”

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve Halkbank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ergin Kaya, Efeler Ligi’nin başlaması nedeniyle bir demeç yayımladı.

Açıklamasında dört ayrı kulvarda hedeflerinin zirve olduğunu belirten Kaya, altyapıya yapılan yatırımların karşılığını almalarının kıvancını yaşadıklarını söyledi. Bu yıl da centilmenliği elden bırakmadan, Halkbank’ın sportif ilkelerine hassasiyetle özen göstererek yarışacaklarını dile getiren Kaya yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Sevgili voleybol ailesi,

1970-71 sezonuyla başlayan Erkekler Voleybol Ligi 18 Ekim’de yeniden start alacak. Voleybol liginde 9 kez şampiyon olma başarısı gösteren takımımız yeni sezona da yeni umutlar ve yeni iddialarla başlayacak.

Bu yıl lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi hedeflerine Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı da kattık. Avrupa’daki voleybol kulüpleri arasındaki seçkin yerimiz ve Avrupa kupalarındaki sürdürülebilir başarılarımız, bizi önümüzdeki yıllarda da bu prestijli kupanın vazgeçilmezleri arasına katacaktır. 

Halkbank Spor Kulübü Yönetimi olarak yoğun ve güçlü bir rekabet içinde geçmesini beklediğimiz sezonun yükünü taşıyacak bir kadro oluşturduk. Güçlü ve tecrübeli kadromuza altyapıdan iki genç oyuncumuzu ekleyerek altyapıya verdiğimiz önemi bir kez daha göstermiş olduk.

Baş antrenörümüz Slobodan Kovac, kulübümüzde geçmiş yıllarda görev almış, bizi şampiyon yapmış, dünyada tanınan başarılı bir teknik adam. Onunla hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. 

Takımımız, her zaman olduğu gibi, centilmenliği elden bırakmadan, Halkbank’ın sportif ilkelerine hassasiyetle özen göstererek, sezon boyunca yarışacağı rekabet ortamında voleybol severlerin takdirini toplayacak, her kulvarda başarılı sonuçlara imza atacaktır.

Voleybolun tüm bileşenlerinin gayretiyle üst düzey bir voleybol sezonu yaşayacağımıza inancımız tamdır. Geçtiğimiz yıllarda bize coşkulu müsabakalar yaşatan taraftarımızın bu yıl da bizi güçlü şekilde desteklemesini bekliyor, tüm voleybol severleri tribünlere davet ediyoruz.

Sporun emek ve sorumluluk isteyen ciddi bir eylem olduğunun bilincinde olarak, liglerde yarışan tüm kulüplerimize centilmenlik içinde geçecek, sağlıklı ve keyifli bir sezon diliyorum.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu