AXA Sigorta Efeler LigiGenelVoleybol Haberleri

Bursa Büyükşehir Belediyespor İzmir’de Arkas Spor’u 3-1’le geçti

 

Salon :  İzmir, Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi
Hakemler: Hakkı Demiralay-Turgut Uzunçakmak

Setler : 23-25, 25-27, 27-25, 21-25
Set Süreleri: 122 Dakika (29′, 36′,30′, 27′)
Arkas Spor : Ulaş Kıyak, Efe Mandıracı, Halit Kurtuluş, Grozer, Hoag, Ertuğrul Gazi Metin ( Ahmet Karataş (L), Onurcan Çakır (L), Ulaş Onur Topbaşlı, Canham, Burutay Subaşı, Emir Kaan Öztürk)

Bursa Büyükşehir Belediyespor : Hakkı Çapkınoğlu, Orçun Ergün, Bahov, Emre Batur, Okello, Gökhan Gökgöz (Caner Ergül (L), Emre Berat Fırat, Gjorgiev)
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Arkas Spor’u 3-1 mağlup etti.
Ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alarak haftaya 8. sırada başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, kendisi gibi 5 maçta 2 galibiyeti bulunan ve bir alt basamağında yer alan rakibi ile İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maça istediği gibi başlayamayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilerleyen bölümde file önünde etkinliğini artırdı ve üstünlüğü yakaladı.
Karşılaşmanın ilk setini 25-23 alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci sete de iyi başladı. Ancak, üstünlüğü kaptıran Bursa Büyükşehir Belediyespor, skor üstünlüğünü yeniden yakalarken, setten de 27-25 üstün ayrıldı. Üçüncü sete de tutuk başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 20-16 geriye düştüğü sette 23-21 üstünlüğü yakalarken, 3 kez maç sayısı fırsatını değerlendiremedi ve seti 27-25 kaybetti. Dördüncü seti 25-21 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında 15 Kasım 2023 Çarşamba günü sahasında Rams Global Cizre Belediyespor ile karşılaşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu