CEVGenelVoleybol Haberleri

Halkbank’ ta mutluluk havası

Halkbank’ta mutluluk havası

CEV Erkekler Şampiyonası C Grubu ilk maçında şampiyonanın favorisi Gas Sales Daiko PIANCENZA takımını, İtalya’da 3-1 mağlup eden Filenin Efeleri’nde mutluluk havası esiyor.

Türkiye Ligi’nde 8’de 8 yaparak İtalya’ya gelen, güçlü rakibini 3-1’le geçerek Avrupa’da büyük sükse yapan başkentlilerde ABD’li pasör Micah Ma’a çok mutlu olduğunu ve bunu tarif edecek sözcükleri bulamadığını söyledi.

Kovac: Herkesi kutluyorum

Ekibin teknik patronu Slobodan Kovac da şu sözleri sarf etti:
Ne söyleyebilirim ki, gerçekten çok mutluyum. Çocuklar gerçekten iyi voleybol oynadı. Bu seviyede bir oyun oynayıp kendimizi görmemize ihtiyacımız vardı. Teknik ekibimi, oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok fantastik bir iş çıkardılar. 

Kaptan Nimir Abdelaziz maç sonrası yorumunda, “Ne söyleyebilirim. Muhteşem bir oyundu. Zor olacağını biliyorduk. Piacenza gerçekten çok iyi takım. İyi başladık. İkinci setten sonra oyun biraz onlara döndü. Dördüncü sette odaklandık ve aldık. Şampiyonlar ligindeki ilk adımı geçtik” diye konuştu.

Müsabaka sonunda MVP seçilen Earvin Ngapeth’in yorumu, “Gerçekten çok mutluyum. İyi oyun çıkardık. Piacenza gibi bir takımla oynayıp kendimizi görmemize ihtiyacımız vardı. Ve emin olduk ki, bu seviyede iyiyiz. Her takımla başa baş oynayabiliriz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz ve muhteşem voleybolumuzu devam ettireceğiz. 

Takımın önemli bir parçası Gordon Perrin ise “Gerçekten iyi hissediyorum. Duygu seviyesi yüksek bir oyundu. Bilirsiniz ilk oyunda neler olacağını tahmin edemeyebilirsiniz. Yeni bir takım. Herkes muhteşem işler çıkardı. Çok mutluyuz” diyerek düşüncelerini aktardı.

Başkent ekibi grubundaki ikinci maçında Almanya’nın BERLIN Recycling Volleys takımı ile 29 Kasım’da Ankara’da karşı karşıya gelecek.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu