AXA Sigorta Efeler LigiGenelVoleybol Haberleri

Halkbank, ” 10.şampiyonluk için inançlıyız”

Halkbank 10.şampiyonluk için
Halkbank ile Fenerbahçe Parolapara arasındaki AXA Sigorta Efeler Ligi play-off finalinde üçüncü maç yarın  17 Nisan, Çarşamba günü oynanacak.

TVF Z.B. Voleybol Salonunda oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.  Karşılaşmayı Ozan Çağı Sarıkaya ve İlknur Çakar hakem ikilisi yönetecek. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde başkent ekibi Halkbank seride 2-0 üstünlüğü bulunuyor. Başkent Halkının sevilen Efeleri üçüncü maçı da kazanırsa seride 3-0 öne geçecek ve 10.şampiyonluğunu ilan edecek. 
 
İnançlıyız
İstanbul’da oynanan ikinci maçtan sonra sabaha karşı Ankara’ya ulaşan başkent ekibinde şampiyonluğa dair inanç hakim. Takım Kaptanı Hasan Nimir Abdelaziz’in sözleri bu inancı tanımlar nitelikte. Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı:
“Bir yıllık emeğimizin karşılığını almak için önümüzde bir maç kaldı. Bu yıl şampiyonluğu kazanmak için çok çaba gösterdik. Tüm takımların, özellikle de rakibimiz Fenerbahçe’nin verdiği emeğe, döktüğü tere saygı duyuyoruz. Buna karşın, ligi lider bitiren, Türkiye Kupası’nı kazanan takımımıza şampiyonluğun yakışacağına ve inanıyor ve istiyoruz. Bu inancın sahaya nasıl yansıdığını maçta göreceğiz. Sayın Genel Müdürümüz başta olmak üzere camiamızı mutlu etmek adına elimizden geleni yapacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu