GenelTürkiye LigleriTVF Erkekler Voleybol 2. Lig

İnegöl Belediyespor genç takımda Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme yeniledi

TVF Erkekler 2. Lig 1.Grubup ekiplerinden İnegöl Belediyespor, genç takımı, Antrenörü Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme yeniledi.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekilimiz Rıdvan Kocaağa ile yönetim kurulu üyemiz İsmail Baykan katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kocaağa, şunları söyledi:

“Bugün 2.Ligde mücadele eden altyapı takımımızın antrenörü Ertuğrul Erdoğan hocamızla sözleşme yeniledik. Kendisi ile 2014 yılından beri çalışmaktayız. Yaklaşık 6 sezondur İnegöl Belediyespor’a hizmet vermekte. Geçen yıl altyapıları ve 1.lig takımını, bu yıl yine 2.Lig ve altyapı takımlarımızı çalıştırmaya devam edecekler. Ben kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah İnegöl Belediyespor’un sözünü ülkemizde söylettirmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızı tüm hızıyla devam edeceğiz. Hocamıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Antrenörümüz Ertuğrul Erdoğan ise “Öncelikle İnegöl Belediyespor’da tekrar olmaktan dolayı son derece mutluyum. Burada yaklaşık 6 sezondur görev yapıyorum. Gerek A takım gerekse altyapılarda, İnegöl Belediyespor’u layık olduğu önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Altyapımızdan A takımımıza oyuncu vermenin yanı sıra milli takımlarımıza da oyuncu yollama gururunu yaşadık. İnşallah yolumuza bu şekilde emin adımlarla devam edeceğiz. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu