GenelKFC Kadınlar Voleybol 1. LigTürkiye Ligleri

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kadın voleybolda sezon açılışı

TVF Kadınlar 1.Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor voleybol gerçekleştirdiği iç ve dış transferleri ile sezona merhaba dediler.

İstanbul BBSK Kulübünden yapılan açıklamada, Kadın Voleybol Takımımız, imza töreni ile yeni sezona ‘merhaba’ dedi. kadın voleybol takım kadrosuna 9 yeni ismi dahil edilerek sezon başıda belirlediğimiz hedeflere, başantrenör Erdim Berber’ in çalıştıracağı takımımıza Mardin Başakspor’dan Defne Tokol, Kuzeyboru’dan Neslişah Durgun, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Aleyna Vence, Beylikdüzü’nden Buse Çetin, THY’den Ayşe Çürük, Göztepe’den Nurten Yalaz ve Melis Katipoğlu, Fenerbahçe’den Sabire Karacaova, Gaziantep Merinos’tan Pelin Beydüz’le sözleşme imzaladı. Ayrıca geçen yılki kadroda yer alan Selen Değirmencioğlu, Elif Altınay, Buse Çelik ve Melek Erbuğa ile de sözleşme yenilendi.

Cebeci Spor Kompleksi’ndeki imza törenine Kulüp Başkanı Fatih Keleş, Başkan Vekili Şirin Mine Kılıç, Genel Sekreter Erdem Aslanoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tuncay Yılmaz ve Genel Müdür Murat Beytekin katıldı.

Kulüp Başkanımız Fatih Keleş, İstanbul BBSK’nın Türk sporuna büyük bir katkı sağladığını belirterek, “21 branşta, Türk sporuna hizmet eden kulübümüz, toplumun her katmanında olduğu gibi sporda da kadın-erkek eşitliğini savunmaktadır. Bu bağlamda güçlü bir kadın voleybol takımı oluşturduk.  Her branşta olduğu gibi voleybolda da yetiştirici ve yarışmacı kimliğimizle sahalarda olacağız. Öncelikli hedefimiz voleybolseverlere keyif maçlar izlettirebilmek, İstanbullu sporseverlerin beğenisini kazanmak ve milli takımlarımıza yeni sporcular armağan etmek” dedi.

İmza töreni sonrası İstanbul BBSK Kadın Voleybol Takımı ilk antrenmanını yaptı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu