AntrenörlerimizGenelTürkiye Ligleri

Nilüfer Belediyespor, transferde hız kesmedi

Sultanlar ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, teknik kadrosunda yardımcı antrenör Haluk Korkmaz ve Tamer Altay ile istatistik antrenörü Emre Yanık ile sözleşme imzaladı.

Nilüfer Belediyespor, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle hem teknik hem de oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyespor’da baş antrenör Dehri Can Dehrioğlu’nun yardımcıları da belli oldu. Yeşil mavi beyazlı ekip, yardımcı antrenörlük görevlerine Haluk Korkmaz ve Tamer Altay’ı, istatistik antrenörlüğüne de Emre Yanık’ı getirdi. Daha önce de Nilüfer Belediyespor’da görev yapan Haluk Korkmaz, ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Yeşilyurt Spor Kulübü gibi takımlarda çalıştı. Bulgaristan Milli Takımı ve Türkiye U20 Milli Takımı’nda da yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Korkmaz, görev aldığı takımlarla CEV Challange Cup, Golden European Ligi şampiyonlukları ve Milli Takım U19 Balkan Şampiyonluğu elde etti. 

Geçen sezon Aydın Büyükşehir Belediyespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Tamer Altay da, 2016-2019 sezonları arasında da Nilüfer Belediyespor’da istatistik antrenörü olarak görev yapmıştı. Takıma yeni katılan istatistik antrenörü Emre Yanık da, antrenörlük kariyerine Nilüfer Belediyespor ile başladı. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu