GenelTürkiye LigleriTVF

2020 AXA Sigorta Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

2020 AXA Sigorta Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda kupa ve madalyalar, Fenerbahçe HDI Sigorta ile Arkas Spor takımları arasında oynanan final karşılaşmasından sonra yapılan törenle sahiplerini buldu.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor’a madalyalarını; TVF Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız, TVF Sağlık ve Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç ve TVF Denetleme Kurulu Üyesi Umut Bağlı, ikincilik şiltini ise; TVF Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz takdim etti.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda dördüncü kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe HDI Sigorta‘ya madalyalarını;  TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler ve TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, şampiyonluk kupasını ise; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

Final karşılaşmasını 26 sayıyla tamamlayarak mücadelenin ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Salvador Hidalgo’ya ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

En çok gelişme gösteren Türk oyuncuya verilen, “Paidar Demir Özel Ödülü”nü kazanan Arkas Spor takımından  Yiğit Gülmezoğlu’na ödülünü AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu