Zeren Spor, Stevan Ljubicic ve oyuncularından maç sonu açıklamalar

Zeren Spor maç sonu açıklamaları:
Baş Antrenör STEVAN LJUBICIC
Bugün ilk galibiyetimizi aldığımız için mutlu ve gururluyum. Sahada güzel bir mücadele vardı, zaman zaman kadromuzda bazı değişiklikler yapmak durumunda kalıyoruz ama sahaya giren herkes en iyi performansını vermeye çalışıyor bu yüzden mutluyum. Oyunumuzu her geçen gün geliştirdiğimizi görmek beni ayrıca sevindiriyor.
Çarşamba günü yine çok önemli bir maçımız var. Bu maç öncesi dinlenmek ve hazırlanmak için kısa zamanımız olsa da elimizden gelenin en iyisini yapıp günden güne daha iyisini sahaya koyduğumuzu göstermek ve güzel bir mücadele ortaya koymak istiyoruz.
#15 ALEKSANDRA UZELAC
İlk galibiyetimizi aldığımız için çok mutlu ve gururluyum. Bugün herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu tarz maçlarda odaklanmak ve konsantre bir şekilde oynamak en önemlisi oluyor, biz bugün bunu başarabildiğimiz için kazandık. Kısa bir süre sonra önemli bir maçımız var o yüzden bu maç bizim için iyi bir hazırlık ve yönlendirme oldu. Tüm takım arkadaşlarıma ve staffımıza teşekkür ediyorum.
#16 SALİHA ŞAHİN
Takım olarak sahada istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Mücadelemizden ve galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Her geçen gün daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.