- Nilüfer Belediyespor, Biga’dan üç puanla döndü
- Astor Voleybol PVİ, İba Kimya TED Ankara Kollejliler’e 1.set verdi.
- Eczacıbaşı ilk yenilgisini aldı, VakıfBank ilk yarıyı lider tamamladı
- Bülent Bozkurt Son Kez Kuledeydi
- Beykent Üniversitesi üçte Üç Yaptı
- TVOLAF Ofisi Ankara’da Hizmete Açıldı
- Birinci devre derbiyle kapanıyor
- PTT, Fenerbahçe OPET’in rakibi oldu
- Yeşilyurt Altın Set’le Tur Atladı
- AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Kategorisinde 1.Etap Eşleşmeleri Belli Oldu
Kale 1957 Spor 8 de 8 galibiyetle yoluna lider olarak devam ediyor
- Tarih: Aralık 1, 2019

M. E. Marmara Akademi: 1 – Kale 1957 Spor Kulübü: 3
Salon: TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu
Hakemler: Seçkin Yener, Uğur Ateş/Gözlemci: Feryal Yaşaroğlu
Setler: 23-25, 22-25, 25-22, 20-25
Süreler: 28′, 31′, 29′, 28′
Kale 1957 İstanbul deplasmanından 3 puanla döndü. TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu’nda M. E. Marmara Akademi Spor Kulübü’ne konuk olan Kale 1957, büyük çekişmeye sahne olan maçta Kale 1957 Spor, 3-1’lik galibiyet ile ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı.
Karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Ulusal Voleybol Hakemleri Seçkin Yener ile Uğur Ateş yönetti. Maçın gözlemciliğini ise Feyral Yaşaroğlu yaptı.
116 Dakika süren ve oldukça heyecanlı rallilerin yaşandığı maçın setleri 23-25, 22-25, 25-22, 20-25 sonuçlandı.Bu sonuçla ligdeki 8. maçını da kazanan Kale 1957 Spor, puanını 23 yaparken, M. E. Marmara Akademi Spor Kulübü ise 12 puanda kaldı.
8 Aralık Pazar günü oynanacak Ligin 9.Hafta maçlarında M. E. Marmara Akademi Spor Kulübü , Bolu deplasmanında Bolu Belediyespor’a konuk olacak. Kale 1957 Spor ise İzmir’de Göztepe’ye konuk olacak.
Savaş Eskigülek