Fenerbahçe Medicana’ dan net skor 3-0
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 20. haftasında Fenerbahçe Medicana, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Vodafone Sultanlar Ligi 20.Hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe Medicana sahasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.
TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Fenerbahçe Medicana, 25-22, 25-10, 25-16 setlerle Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmayı, Tunçay Sevim ile Ahmet Kalay hakem ikilisi yönetti.
Fenerbahçe Medicana saflarına yeniden katılan Gülce Güçtekin ve Dicle Nur Babat, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Dicle Nur Babat: “Tekrar Fenerbahçe ailesine döndüğüm için çok mutluyum. Bu maçta şans bulduğum için de ayrıca mutluyum. Hepimiz için güzel bir performans oldu. Rahat bir skorla geçtik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Kuzeyboru maçını da aynı skorla kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”
Gülce Güçtekin: “Güzel bir oyun sergiledik. Sahada çok enerjiktik. 3-0’lık galibiyet için çok mutluyum. Çok heyecanlıydım ve heyecanımı enerjiye dönüştürmeye çalıştım. Elimden geldiğince takım arkadaşlarıma yardımcı olamaya çalıştım.”




