GenelTürkiye LigleriVoleybol Haberleri

2020 AXA Sigorta Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

2020 AXA Sigorta Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda kupa ve madalyalar, VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA takımları arasında oynanan final karşılaşmasından sonra yapılan törenle sahiplerini buldu.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan VakıfBank’amadalyalarını; AXA Sigorta Hukuk ve Uyum Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar ile AXA Sigorta Pazarlama Müdürü Özge Altıntaş, ikincilik şiltini ise TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar takdim etti.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda beşinci kez şampiyonluğa ulaşan Eczacıbaşı VitrA‘ya madalyalarını;  TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler ve TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, şampiyonluk kupasını ise; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

Final karşılaşmasını 31 sayıyla tamamlayarak mücadelenin ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Tijana Boskovic’e ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Törende Eczacıbaşı VitrA takım kaptanlarından Simge Aköz’ün yaptığı konuşmada kupayı, koronavirüs pandemisi sürecinde büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına ithaf etmesi büyük takdir topladı.

Simge konuşmasında şunları söyledi:

“Zorlu bir dönemin ardından sevdiğimiz ortamlara, sahalara geri döndüğümüz için çok mutluyuz. Öncelikle her türlü önlemi alarak bizlere bu ortamı sağlayan Federasyon başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a, ardından tüm federasyon çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bir de unutmamız gereken bir nokta var ki, o da hepimizin sağlığı için gece gündüz çalışan sağlık çalışanları. Bizler kupamızı onlar adına alıyoruz, iyi ki varlar.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu