- Aslan Ekşi, “Halkbank’la hedeflerim örtüştü.”
- Türk Tıp Öğrencileri Birliği’ nden Özge’ye ödül
- İzmir’de Halkbank’a sürpriz karşılama
- 2018-2019 Voleybol Sezonu Altyapı Türkiye Şampiyonası Faaliyet Programı Tarihlerinde Değişiklik
- Sporcu Aileleri Dikkat: Anne babanın her hareketi çocuğu etkiliyor
- Eczacıbaşı VitrA, derbiye hazırlanıyor
- Nilüfer’in Sultanları’ndan öğrencilere spor çağrısı
- Türk Hava Yolları ile Sarıyer Belediyespor’ un antrenman maçında karşı karşıya geldiler.
- VakıfBank, Avrupa’daki 27. galibiyetle çeyrek finalde
- Halkbank Ankara’da kazandı.
TVF Teknik Kurulu, 2019 Yılının İlk Toplantısını Yaptı
- Tarih: Ocak 24, 2019

TVF Teknik Kurulu, 2019 Yılının İlk Toplantısını Yaptı.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Teknik Kurulu, 2019 yılının ilk toplantısını, Es Voleybol’un İstanbul’da bulunan Kovan Spor Kültürü Merkezi’nde gerçekleşti.
Teknik Kurul Koordinatörü Semih Oktay başkanlığında yapılan toplantıya, Teknik Kurul üyeleri Pelin Emniyetli, Aziz Kalağoğlu, Ahmet Özkan, Şükrü Yengil, Şükrü Çobanoğlu, Reşat Yazıcıoğulları, Sırma Üç ve Zeki Uslu katıldı.
Es Spor Spor Kültürü Merkezi’nde Sırma Üç’ün ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Eğitim Kurulu başkanı Selda Bereket Yücel ve Eğitim Kurulu üyeleri Müfide Yoruç Çotuk, Ahmet Karakurt’da katılarak Mini, Midi Voleybol oyun kurallarının 2019/2020 sezonunda uygulanmak üzere güncellenmesi düşünülen maddeleri üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
2019 CEV A Bayanlar Avrupa Bayanlar Şampiyonası kura çekimi organizasyonu için İstanbul’da bulunan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu As Başkan Ahmet Göksu ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu ile beraber toplantının bir bölümüne katılarak çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.
You must be logged in to post a comment Login